123 Street, NYC, US 0123456789 info@example.com

Uncategorized

Deze 5 dingen mogen niet ontbreken op jouw buurtfeest

Eén van de leukste feestjes om te organiseren is toch echt wel een buurtfeest. Je kunt het allemaal groots aanpakken, er komen veel mensen en het is gegarandeerd gezellig! De grote vraag bij het organiseren van een feest is natuurlijk, waar begin je? Er zijn een aantal dingen die echt niet kunnen ontbreken op jouw buurtfeest. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Tips voor het organiseren van jouw ideale buurtfeest

Voor het geven van een goed georganiseerd feest is planning het allerbelangrijkste. Zonder planning heb je geen overzicht over alle dingen die je moet regelen en waar je aan moet denken. Hieronder heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Plan jouw buurtfeest op een dag waarop de meeste mensen kunnen. Wanneer jullie een buurtapp hebben gebruik dan een datumprikker. Hier kan iedereen aangeven wanneer hij of zij kan. De datum van de meeste ‘’stemmen’’ is de meest geschikte datum voor jouw buurtfeest.
  • Maak een draaiboek. Schrijf hierin alles wat je nodig hebt en wat er moet gebeuren.
  • Wanneer je de datum en het draaiboek gemaakt hebt kun je rond gaan kijken wie welke taak zou kunnen doen en hier mensen voor vragen. Je kunt zo’n buurtfeest namelijk echt niet helemaal in je eentje organiseren. Zorg dus dat je hulp hebt.
  • Vraag mensen die vooraf, tijdens en na het buurtfeest willen helpen en geef iedereen een eigen taak. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en loop je elkaar niet in de weg.

Deze 5 dingen kunnen echt niet ontbreken op jouw buurtfeest

  1. Op een buurtfeest komen vaak ook heel veel kinderen. Maak daarom een knutselhoekje voor de kinderen. Er is vast iemand die het ontzettend leuk vindt om met de kinderen te knutselen.
  2. Een springkussen, er is niks zo leuk en speciaal voor kinderen als een springkussen. Uren kunnen ze zich hierop uitleven en het allermooiste is dat de volwassenen hun handen vrij hebben. Win-win!
  3. Ook volwassenen kunnen heel erg blij worden van opblaasbare dingen, neem bijvoorbeeld dit opblaasbaar café. Die kan toch echt niet ontbreken tijdens jouw buurtfeest!
  4. Een muziekinstallatie mag ook zeker niet ontbreken, wie gaat er een liedje zingen?
  5. We hoeven het eigenlijk niet te noemen, maar natuurlijk is er geen feest zonder lekkere hapjes en drankjes.

Ik hoop dat je iets aan dit artikel gehad hebt, met deze tips wordt jouw buurtfeest een echt knalfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *