123 Street, NYC, US 0123456789 info@example.com

Uncategorized

Een online bedrijfsuitje plannen?

Nu een bedrijfsfeest of teambuilding er niet in zit ben je misschien op zoek naar een goed en corona proof alternatief. Die heb je met het online bedrijfsuitje gevonden. En hoe bijzonder dit ook klinkt, het is wel degelijk een van de weinige mogelijkheden die je als bedrijf hebt.

Met een online bedrijfsuitje ben je als personeel en collega’s weer even bij elkaar. Je spreekt elkaar weer na een lange tijd thuiswerken, weet weer wat er speelt en kunt elkaar ook weer even zien. Dat maakt een online bedrijfsuitje echt een stap die iedereen ten goede zal komen. Maar ook waarover nog lang nagepraat zal worden. Je kunt een online bedrijfsuitje zelfs afsluiten met een online borrel onder de aanwezigen. Hoe leuk dat is horen wij vaker van onze klanten. Want het is gewoon alsof iedereen weer even bij elkaar is.

Hoewel het in het begin vaak even wennen is zal er na een aantal minuten niemand meer vervreemd van elkaar zijn. Net als bij een echt bedrijfsuitje of borrel. Laat jezelf en je team verrassen. Daar knapt een ieder van op.

Zorg dat je klaar bent voor de online borrel.

Was de bedrijfsborrel voor je dit las nog onmogelijk. Nu geniet je samen met werknemers en collega’s van een online borrel. Waarbij je elkaar op zakelijk gebied beter leert kennen en er als team weer voor kunt gaan. Om te zorgen dat iedereen elkaar spreekt is dit via ons online platform allemaal netjes te realiseren.

Een online borrel is wel even wat anders dan je gewend bent. Maar de oplossing voor deze corona tijd. Zo vullen veel bedrijven de online borrel aan door iedereen een symbolisch borrelglas met een drankje te sturen. Een stukje waardering vanuit het bedrijf richting de werknemers dus. En je kunt tijdens de borrel gewoon digitaal je bewondering uitspreken.

Kies voor een online bedrijfsuitje en sluit deze af met een online borrel onder je werknemers.

Je bent niet het enige bedrijf dat door de corona crisis en regels voor bijeenkomsten getroffen is. Maar je kunt er wel een positieve draai aan geven door digitaal samen te komen. Waarbij je alles wat je op een avond bespreek gewoon digitaal kan bespreken. Een digitale bijeenkomst kun je daarnaast ook vullen met leuke activiteiten en zelfs het spelen van games.

Je kunt de avond dus zo interactief invullen als je zelf wenst. Waarbij je volledig kunt voldoen aan de strenge regels en voorwaarden. Waarbij het gezond houden van personeel de belangrijkste regel is.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw online bedrijfsuitje. Vertel je werkgever over die online borrel en maak er een mooie informatieve avond van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *