Uncategorized

Springkussens voor buitenfeesten: hoe overleef je de regen?

Als je een springkussen huurt voor een buitenfeest, is er altijd de mogelijkheid dat het regent. Maar maak je geen zorgen: als het begint te gieten, is je feest niet gedoemd. Met een goede planning en voorbereiding zorg je ervoor dat je buitenfeest net zo leuk en spannend wordt als je gepland had, zelfs als het regent. In dit artikel kijken we naar wat je moet weten.

Plan vooruit

De beste manier om de regen te overleven bij het huren van springkussens is door vooruit te plannen. Zorg ervoor dat het bedrijf dat je kiest een weersverzekering aanbiedt in geval van regen. De meeste gerenommeerde bedrijven doen dat. Dit type verzekering dekt meestal flexibele herplanningsmogelijkheden of zelfs volledige terugbetaling in bepaalde gevallen.  Het is ook belangrijk om alle voorwaarden zorgvuldig door te lezen, zodat je precies begrijpt wat wel en niet gedekt is.

Blijf voorbereid

Als je niet graag kiest voor een weerverzekering, dan is het van belang om voorbereid te blijven. Dat betekent dat je een back-up plan nodig hebt voor je buitenevenement voor het geval het onverwachts gaat regenen. Heb je bijvoorbeeld een ruimte binnen die iedereen kan herbergen? Zo niet, overweeg dan tenten te huren of tenten op te zetten, zodat iedereen toch van het feestje geniet, zonder nat te worden. Of, als het gaat om een kinderfeestje, probeer dan wat binnenspelletjes of activiteiten te organiseren waar ze van genieten terwijl ze de storm afwachten. Zorg er in elk geval voor dat er voldoende paraplu’s zijn voor het geval iemand er een nodig heeft.

Veiligheid voor alles

Als het erop aankomt, moet veiligheid altijd je eerste prioriteit zijn bij slecht weer en springkastelen. Springkastelen zijn erg gevoelig voor windschade. Sterke wind kan ze wegblazen of laten instorten als ze niet goed worden vastgezet door professionals met ervaring op dit gebied. Daarom is het bij stormachtig weer het beste om springkussens te laten leeglopen en vast te zetten totdat de omstandigheden weer veilig zijn; anders raken er mensen gewond. Dus als je windvlagen jouw kant op ziet komen terwijl je springkasteel buiten staat, wees dan voorzichtig en zorg dat iedereen ver uit de buurt blijft tot de storm voorbij is.

Regen hoeft geen domper te zetten op je buitenfeestplannen, ook niet als je een springkussen huurt. Met een zorgvuldige planning vooraf of een goede voorbereiding is het overleven van de regen eenvoudig en gemakkelijk wanneer je een buitenevenement met springkussens organiseert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.